Què diuen de nosaltres?

Per nosaltres és molt important el vostre testimoni i què penseu sobre nosaltres i les nostres audicions.

Col.legi Lestonnac

Ja fa molts anys que hem portat a la nostra escola al grup Bat audicions per fer un concert pedagògic als nostres alumnes. Sempre ha estat valorat positivament pels nens i nenes. Posada en escena engrescadora. Material didàctic motivador, guió desenvolupat creatiu i tracte amb el personal molt proper. Sempre repetim per aquest motiu.

Gemma Martinez Diaz
Lestonnac Barcelona

JANA I ELS SENTIMENTS

Els de Bat Audicions van venir a l’escola a presentar el seu espectacle “Jana i els sentiments” i els alumnes d’educació infantil van quedar fascinats! És un espectacle proper, vivencial, ben cuidat tant a nivell musical com escènic i que dona molt de joc per treballar les emocions, tant abans com després de l’espectacle. Repetirem!

Anna Faz Florensa
ESCOLA EL SAGRER

Bat Audicions

Sempre que han vingut a l’escola els nens han gaudit de veure els diferents instruments reciclats i han estat molt atents a l’espectacle.

Yolanda García
Fundacio Llor

El rock, un reflex de la societat

Cada cop que hem vingut a l’audició, ha estat un gran èxit. L’alumnat ha gaudit moltíssim i ha esta molt atent a totes les explicacions. Marxem amb un molt bon regust de boca! Excitats i excitades per haver viscut en pròpia pell un veritable concert de rock i amb les butxaques ben plenes de sabers i experiències noves.

MARINA LÁZARO
Escola Ítaca

Boníssima experiència

L’experiència amb Bat Audicions sempre ha estat molt positiva. Cada any que han vingut a l’escola ens han agradat moltíssim tant als infants com a les mestres. Els espectacles són molt adequats pels infants i adaptats a les edats. Un plaer tenir-los cada any a l’escola.

Núria Palmieri
Escola Rius i Taulet

Valoració de les audicions al centre

Ja és el tercer any que contractem els vostres serveis i això demostra que ens agrada com organitzeu i munteu les audicions per nens/es de les nostres edats.
Bon servei, bon tracte i professionalitat.

Imma Somoza
Pàlcam
NURIA PALMIERI AURA
NURIA PALMIERI AURA
13/09/2022
Val molt la pena! Toquen súper bé, captiven als infants i fan espectacles molt adients i adequats a les edats. Fa diversos anys que venen a l'escola i cada any ens agraden moltíssim tant als infants com a les mestres.
La Iguana Kids
La Iguana Kids
06/09/2022
Molt contentes d'haver vist i gaudit de les seves audicions. Totes les famílies van quedar meravellades de la qualitat musical i tots els continguts que es treballen, a més de la posada en escena. Cada any repetim amb una audició nova i sempre ens sorprenen!!! Que la música no pari!!!
Gemma Martinez Diaz
Gemma Martinez Diaz
06/07/2022
La nostra experiència amb Bataudicions sempre ha estar positiva. Sempre han vingut a l’escola a fer el concert per secundària i ha estat molt ben valorat pels alumnes. Les actuacions de qualitat, repertori atractiu i el millor és la posada en escena ja que alterna la música amb breus explicacions amb suport visual. El tracte amb el personal sempre és molt proper i l’atenció personalitzada i ràpida quan sol.licites una reserva online. Jo ja fa molts anys que repeteixo i seguiré fent-ho.
Ariadna Chevalley
Ariadna Chevalley
20/12/2021
Una vez más os habéis superado Bat audiciones! Hace más de 10 que os veo en acción y de año en año os superais. Joan Carles podría ser la voz de cualquier documental de la 2. Buen trato, seriedad y siempre con una actitud positiva a pesar de los quebraderos de cabeza que os podemos dar desde el cole. Ánimo en estos tiempos que corren y que siga la música!
victor conill marfa
victor conill marfa
01/07/2021
Si el que els responsables escolars demanen a una audició per als seus alumnes és criteri didàctic i creativitat; si el que el músic vol quan el contracten és saber que tracta amb gent complidora; i si el que el nen i la nena volen (sense saber-ho) quan entren a l'auditori és quedar-se embadalits i aprendre alguna cosa (sense adonar-se), amb Bat Audicions ho tenen garantit. Ningú es manté durant dècades en una activitat sense donar el més alt nivell. I Bat Audicions en porta més d'una i de dos.
Alvaro Tm
Alvaro Tm
18/03/2021
De todas las audiciones didácticas a las que he podido asistir, de las mejores. Sin duda, tanto por la variedad temática de sus audiciones, cómo la calidad del contenido.
Javier Muñiz Zurita
Javier Muñiz Zurita
13/01/2021
Continguts que m'han servit com a mestre de música per desenvolupar projectes molt interessants! Emocions, història de la música... I sempre amb músics de primera divisió!! Es nota l'experiència en la forma de ficar-se al públic infantil a la butxaca!
Oscar osuna vargas
Oscar osuna vargas
14/07/2020
Vaig treballar amb BAT Audicions durant molts anys i puc assegurar que a més de ser uns grans professionals, són una gent magnífica. Didàctics com pocs.
joan casas
joan casas
12/07/2020
bona gent molt profecionals es un plaer treballar amb ells , espectacles super didactics