fbpx
CONEIX-NOS MILLOR
Bat, és més que MÚSICA, és ÀNIMA

Benviguts a Bat Audicions

Durant aquest temps hem conegut molta gent, i hem fet bons amics i amigues. Alumnes, especialistes de música, coordinadors/es i driectors/es de moltes escoles i instituts, departaments de Cultura i Ensenyament d’Ajuntaments, Diputacions, Governs, promotors/es i gent que treballa per apropar i potenciar la cultura, en especial la música, a l’ensenyament.

A tots vosaltres, volem agrair el vostre suport i la confiança que heu demostrat en els nostres espectacles i audicions.

Hem après molt de tots vosaltres i dels alumnes, hem après a estimar encara més la MÚSICA. I cada dia que passa estem més convençuts de la importància i força que exerceix en la nostra societat.

Durant aquests 37 anys, pel col·lectiu de Bat Audicions ha passat molta gent, més de 300 entre músics, ballarins, tècnics de so, de llum, de vídeo, i gent que amb treball i dedicació ha posat el seu gra de sorra perquè Bat Audicions evolucionés curs rere curs.

Ens sentim molt orgullosos i satisfets de la feina que hem fet fins avui, encara que també som conscients que falta molt per fer en aquest apassionant món de la música.

És per això que estem il·lusionats per seguir treballant a “bon ritme”.

Gràcies a totxs vosaltres.

Montse Loaso i Joan Carles Santamaria

Hem après molt de tots vosaltres i dels alumnes. Hem après a estimar encara més la MÚSICA. I cada dia que passa estem més convençuts de la importància i força que exerceix en la nostra societat.
Joan Carles Santamaria- Coordinador General

L'equip

Qui hi ha darrere de BAT?

Joan Carles Santamaria

Coordinador General

Montse Loaso

Coordinadora

Tècnics de so i llums

 

Els músics

 

Diuen de nosaltres...

Testimonis

Col.legi Lestonnac

Ja fa molts anys que hem portat a la nostra escola al grup Bat audicions per fer un concert pedagògic als nostres alumnes. Sempre ha estat valorat positivament pels nens i nenes. Posada en escena engrescadora. Material didàctic motivador, guió desenvolupat creatiu i tracte amb el personal molt proper. Sempre repetim per aquest motiu.

Gemma Martinez Diaz
Lestonnac Barcelona

JANA I ELS SENTIMENTS

Els de Bat Audicions van venir a l’escola a presentar el seu espectacle “Jana i els sentiments” i els alumnes d’educació infantil van quedar fascinats! És un espectacle proper, vivencial, ben cuidat tant a nivell musical com escènic i que dona molt de joc per treballar les emocions, tant abans com després de l’espectacle. Repetirem!

Anna Faz Florensa
ESCOLA EL SAGRER

Bat Audicions

Sempre que han vingut a l’escola els nens han gaudit de veure els diferents instruments reciclats i han estat molt atents a l’espectacle.

Yolanda García
Fundacio Llor

El rock, un reflex de la societat

Cada cop que hem vingut a l’audició, ha estat un gran èxit. L’alumnat ha gaudit moltíssim i ha esta molt atent a totes les explicacions. Marxem amb un molt bon regust de boca! Excitats i excitades per haver viscut en pròpia pell un veritable concert de rock i amb les butxaques ben plenes de sabers i experiències noves.

MARINA LÁZARO
Escola Ítaca

Boníssima experiència

L’experiència amb Bat Audicions sempre ha estat molt positiva. Cada any que han vingut a l’escola ens han agradat moltíssim tant als infants com a les mestres. Els espectacles són molt adequats pels infants i adaptats a les edats. Un plaer tenir-los cada any a l’escola.

Núria Palmieri
Escola Rius i Taulet

Valoració de les audicions al centre

Ja és el tercer any que contractem els vostres serveis i això demostra que ens agrada com organitzeu i munteu les audicions per nens/es de les nostres edats.
Bon servei, bon tracte i professionalitat.

Imma Somoza
Pàlcam

Èxit assegurat!

Cada any busquem un moment del curs per poder gaudir d’un concert de Bat Audicions!

Tenen una gran oferta d’audicions, pel que qualsevol curs de l’escola pot apropar-se a la música en directe amb propostes i repertori adaptats a la seva edat i experiència musical. Els arranjaments i les composicions són d’una gran qualitat musical, i el tracte personal és immillorable.

El millor testimoni és el de l’alumnat: sempre acaben rient i ballant! Èxit assegurat!!

Mireia Ferrés
Escola Proa

Audició La Jana i els Sentiments

Fa anys que gaudim de les vostres audicions; la conjunció entre la qualitat musical i l’experiència i lligam amb el món educatiu fa que totes les propostes ens semblin interessants i s’adequin perfectament a la realitat i interessos dels nens i nenes d’infantil.
Enguany repetim l’audició de Jana i els Sentiments. Ens sembla perfecte per a treballar les emocions dins l’aula, i als infants els encanten les seves cançons!
No dubteu que seguirem repetint curs rere curs…

Marta Xarles Ribas
Escola Proa

Audició Rock, reflex d’una societat

Bat Audicions és un grup de professionals molt propers que gaudeixen i fan gaudir de la música a qualsevol tipus de públic, alumnat i professorat, amb el seu repertori i posada en escena amb un so de qualitat. És una experiència positiva i molt ben valorada per l’alumnat .

Elena Guitart
Institut Montpedrós

1,2,3… Despertasons!

Era la primera vegada que venien al nostre centre, i va ser una experiència molt positiva tant pels alumnes com per les mestres.

L’audició de “1,2,3… Despertasons!” és molt apropiada i bonica per Educació Infantil. Els recursos creatius que van captar l’atenció dels alumnes tota l’audició. Una experiència molt recomenable!!

Nazaret Gómez
E. Vedruna Àngels

Audicions a l’aula

Ja fa uns quants anys que al cicle d’Educació Infantil gaudim de les seves audicions a l’aula. Ens encanten les cançons que han creat per a cada espectacle. I sobre tot, la professionalitat i el carinyo que transmeten en el que fan. Són uns magnífics músics, artistes i transmeten el seu amor a l’art a tot l’alumnat. Seguirem demanant actuacions cada curs que passi. Excel.lent!!!

Isabel Puig
La Farigola del Clot

Experiència molt positiva

Fa més de vuit anys que Bat audicions ve a fer audicions al nostre teatre. Des de l’àrea de música programem transversalment 4 activitats, Soul, Gospel, Rock i Hip-hop. L’experiència és molt positiva. Amb el cicle de concerts assegurem que els alumnes que passen per l’ESO assisteixin a quatre experiències musicals amb músics actuant en viu i en directe i també interactuant amb ells. Els haurieu d’haver vist ballant hip-hop!!! Cada any valorem molt positivament les audicions. Moltes gràcies!

Gemma Sabaté i Estrada
Salesians Terrassa

1,2,3… Despertasons

Enguany hem pogut gaudir de l’espectacle 1,2,3,…Despertasons! amb tots els alumnes d’Infantil a l’escola. Vam riure, vam cantar, vam ballar, vam escoltar ben atents i intrigats les històries que amagava cada cançó. La música en directe i l’escenografia minimalista però alhora molt intuïtiva ens va fer endinsar-nos en l’espectacle els 45 minuts que va durar. Ens van apropar la música d’una forma divertida i professional alhora.

Nazaret Gómez
Escola Vedruna Àngels

Valoració 1, 2, 3… Despertasons.

Hem gaudit tot infantil: infants i mestres, d’un bon espectacle on no només hem fet d’espectadors, ben asseguts i callats, sinó que hem participat plenament de totes les cançons movent-nos amb el cos lliurement per l’espai del gimnàs , aprenent al moment la lletra d’alguna part de les cançons i molt motivats i entretinguts.
També ens va agradar que acceptéssiu la proposta de preparar-vos una cançó que lligava amb el nostre Eix Transversal de l’escola.
Una actuació molt professional i educativa que complementa el treball fet a classe.
Tornarem a repetir.
Moltes gràcies!

Rosa Maria Arderiu
Escola El Solell

Els alumnes sabien totes les cançons

Els alumnes sabien totes les cançons i les coreografies interpretades pels músics. Ja s’havien
preparat prèviament amb els infants a les sessions de música.
Fan un tipus d’espectacle pensat per treballar les emocions i els sentiments. Els músics van oferir un
espectacle de qualitat molt ben adaptat als alumnes d’I3.
Els infants van gaudir-ho molt, és molt recomanable pels més petits d’infantil.

Natàlia Guix
La Mar Bella

Ressenyes de Google

NURIA PALMIERI AURA
NURIA PALMIERI AURA
13/09/2022
Val molt la pena! Toquen súper bé, captiven als infants i fan espectacles molt adients i adequats a les edats. Fa diversos anys que venen a l'escola i cada any ens agraden moltíssim tant als infants com a les mestres.
La Iguana Kids
La Iguana Kids
06/09/2022
Molt contentes d'haver vist i gaudit de les seves audicions. Totes les famílies van quedar meravellades de la qualitat musical i tots els continguts que es treballen, a més de la posada en escena. Cada any repetim amb una audició nova i sempre ens sorprenen!!! Que la música no pari!!!
Gemma Martinez Diaz
Gemma Martinez Diaz
06/07/2022
La nostra experiència amb Bataudicions sempre ha estar positiva. Sempre han vingut a l’escola a fer el concert per secundària i ha estat molt ben valorat pels alumnes. Les actuacions de qualitat, repertori atractiu i el millor és la posada en escena ja que alterna la música amb breus explicacions amb suport visual. El tracte amb el personal sempre és molt proper i l’atenció personalitzada i ràpida quan sol.licites una reserva online. Jo ja fa molts anys que repeteixo i seguiré fent-ho.
Ariadna Chevalley
Ariadna Chevalley
20/12/2021
Una vez más os habéis superado Bat audiciones! Hace más de 10 que os veo en acción y de año en año os superais. Joan Carles podría ser la voz de cualquier documental de la 2. Buen trato, seriedad y siempre con una actitud positiva a pesar de los quebraderos de cabeza que os podemos dar desde el cole. Ánimo en estos tiempos que corren y que siga la música!
victor conill marfa
victor conill marfa
01/07/2021
Si el que els responsables escolars demanen a una audició per als seus alumnes és criteri didàctic i creativitat; si el que el músic vol quan el contracten és saber que tracta amb gent complidora; i si el que el nen i la nena volen (sense saber-ho) quan entren a l'auditori és quedar-se embadalits i aprendre alguna cosa (sense adonar-se), amb Bat Audicions ho tenen garantit. Ningú es manté durant dècades en una activitat sense donar el més alt nivell. I Bat Audicions en porta més d'una i de dos.
Alvaro Tm
Alvaro Tm
18/03/2021
De todas las audiciones didácticas a las que he podido asistir, de las mejores. Sin duda, tanto por la variedad temática de sus audiciones, cómo la calidad del contenido.
Javier Muñiz Zurita
Javier Muñiz Zurita
13/01/2021
Continguts que m'han servit com a mestre de música per desenvolupar projectes molt interessants! Emocions, història de la música... I sempre amb músics de primera divisió!! Es nota l'experiència en la forma de ficar-se al públic infantil a la butxaca!
Oscar osuna vargas
Oscar osuna vargas
14/07/2020
Vaig treballar amb BAT Audicions durant molts anys i puc assegurar que a més de ser uns grans professionals, són una gent magnífica. Didàctics com pocs.
joan casas
joan casas
12/07/2020
bona gent molt profecionals es un plaer treballar amb ells , espectacles super didactics

Marquem la diferència

Descobreix els nostres valors!

Professionalitat
1
Qualitat
1
Innovació
1
Creativitat
1
Espectadors
0
Espectacles i Audicions
0
Col·laboradors
0
Anys
0