CONEIX-NOS MILLOR
Bat, és més que MÚSICA, és ÀNIMA

Benviguts a Bat Audicions

Durant aquest temps hem conegut molta gent, i hem fet bons amics i amigues. Alumnes, especialistes de música, coordinadors/es i driectors/es de moltes escoles i instituts, departaments de Cultura i Ensenyament d’Ajuntaments, Diputacions, Governs, promotors/es i gent que treballa per apropar i potenciar la cultura, en especial la música, a l’ensenyament.

A tots vosaltres, volem agrair el vostre suport i la confiança que heu demostrat en els nostres espectacles i audicions.

Hem après molt de tots vosaltres i dels alumnes, hem après a estimar encara més la MÚSICA. I cada dia que passa estem més convençuts de la importància i força que exerceix en la nostra societat.

Durant aquests 34 anys, pel col·lectiu de Bat Audicions ha passat molta gent, més de 250, entre músics, ballarins, tècnics de so, de llum, de vídeo, i gent que amb treball i dedicació ha posat el seu gra de sorra perquè Bat Audicions evolucionés curs rere curs.

Ens sentim molt orgullosos i satisfets de la feina que hem fet fins avui, encara que també som conscients que falta molt per fer en aquest apassionant món de la música.

És per això que estem il·lusionats per seguir treballant a “bon ritme”.

Gràcies a tots vosaltres.

 

 

 

 

 

Joan Carles Santamaria

Hem après molt de tots vosaltres i dels alumnes. Hem après a estimar encara més la MÚSICA. I cada dia que passa estem més convençuts de la importància i força que exerceix en la nostra societat.
Joan Carles Santamaria- Coordinador General

L'equip

Qui hi ha darrere de BAT?

Joan Carles Santamaria

Coordinador General

Montse Loaso

Coordinadora

Juantxi Fernández

Tècnic de so

Els músics

Músics

Marquem la diferència

Descobreix els nostres valors!

1
Professionalitat
1
Qualitat
1
Innovació
1
Creativitat
0
Espectadors
0
Espectacles i Audicions
0
Col·laboradors
0
Anys