Audició Rock, reflex d’una societat

Bat Audicions és un grup de professionals molt propers que gaudeixen i fan gaudir de la música a qualsevol tipus de públic, alumnat i professorat, amb el seu repertori i posada en escena amb un so de qualitat. És una experiència positiva i molt ben valorada per l’alumnat .

Audició La Jana i els Sentiments

Fa anys que gaudim de les vostres audicions; la conjunció entre la qualitat musical i l’experiència i lligam amb el món educatiu fa que totes les propostes ens semblin interessants i s’adequin perfectament a la realitat i interessos dels nens i nenes d’infantil. Enguany repetim l’audició de Jana i els Sentiments. Ens sembla perfecte per […]

Èxit assegurat!

Cada any busquem un moment del curs per poder gaudir d’un concert de Bat Audicions! Tenen una gran oferta d’audicions, pel que qualsevol curs de l’escola pot apropar-se a la música en directe amb propostes i repertori adaptats a la seva edat i experiència musical. Els arranjaments i les composicions són d’una gran qualitat musical, […]

Valoració de les audicions al centre

Ja és el tercer any que contractem els vostres serveis i això demostra que ens agrada com organitzeu i munteu les audicions per nens/es de les nostres edats. Bon servei, bon tracte i professionalitat.

Boníssima experiència

L’experiència amb Bat Audicions sempre ha estat molt positiva. Cada any que han vingut a l’escola ens han agradat moltíssim tant als infants com a les mestres. Els espectacles són molt adequats pels infants i adaptats a les edats. Un plaer tenir-los cada any a l’escola.

El rock, un reflex de la societat

Cada cop que hem vingut a l’audició, ha estat un gran èxit. L’alumnat ha gaudit moltíssim i ha esta molt atent a totes les explicacions. Marxem amb un molt bon regust de boca! Excitats i excitades per haver viscut en pròpia pell un veritable concert de rock i amb les butxaques ben plenes de sabers […]

Bat Audicions

Sempre que han vingut a l’escola els nens han gaudit de veure els diferents instruments reciclats i han estat molt atents a l’espectacle.

JANA I ELS SENTIMENTS

Els de Bat Audicions van venir a l’escola a presentar el seu espectacle “Jana i els sentiments” i els alumnes d’educació infantil van quedar fascinats! És un espectacle proper, vivencial, ben cuidat tant a nivell musical com escènic i que dona molt de joc per treballar les emocions, tant abans com després de l’espectacle. Repetirem!

Col.legi Lestonnac

Ja fa molts anys que hem portat a la nostra escola al grup Bat audicions per fer un concert pedagògic als nostres alumnes. Sempre ha estat valorat positivament pels nens i nenes. Posada en escena engrescadora. Material didàctic motivador, guió desenvolupat creatiu i tracte amb el personal molt proper. Sempre repetim per aquest motiu.