Un viatge pel musical


Un viatge pel musical

De 8 a 16 anys / Etapa PRIMÀRIA i SECUNDÀRIA

UN VIATGE PEL MUSICAL és una fresca posada en escena de la història del musical, que compta amb una pianista i quatre cantants i actors. Junts ens fan reviure en directe les diferents etapes de la història d’aquest gènere teatral i ens ofereixen una selecció de les cançons més conegudes. L’espectador viatja als inicis del musical amb les operetes d’Offenbach i ràpidament entra al món dels grans musicals americans com West Side Story (Bernstein), Els Pirates (Gilbert i Sullivan) o Sweeney Tood (Sondheim) i els catalans Mar i cel o Flor de nit (Guinovart).

UN VIATGE PEL MUSICAL situa aquest gènere al lloc que li pertoca dins la història recent de les arts escèniques a Europa i Nord-Amèrica. L’audició que us oferim mostra la riquesa de disciplines i la gran capacitat d’emocionar d’aquest gènere, una barreja entre el text, la dansa i la música. A través d’aquestes quatre veus en directe i el piano, apropa a tots els nens i nenes un gènere divertit i amè, i els fa descobrir noves maneres de mirar, d’entendre i de gaudir d’un espectacle d’aquestes característiques.

Durant el viatge ens acompanya sempre un narrador que ens explica els secrets de la veu com a instrument musical i del teatre cantat, servit amb dinamisme i bon humor.

OBJECTIUS

  • Viure la música en directe a través de l’expressió teatral.
  • Identificar la veu com a instrument musical i eina de comunicació
  • Apropar els alumnes al món del teatre musical.
  • Conèixer l’evolució i els diferents gèneres del teatre musical.
  • Potenciar la participació i l’expressivitat musical.

Descarrega’t la guia didàctica / Descarrega’t el nostre rider

Vols que vinguem al teu centre?

Audicions relacionades

Jazz a l'abast

Oh Happy Gospel!