fbpx

POLÍTICA DE PRIVACITAT I COOKIES

Responsable. Qui és el Responsable del tractament de dades?

Li informem que JOAN CARLES SANTAMARIA VILLAR (en endavant “Bataudicions”) és la titular de la web bataudicions.com, amb DNI 37.360.423-M i domicili al C/ Roger, num. 25, 2º D, 08028, Barcelona. Poden contactar per correu electrònic a: info@bataudicions.com.

 

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades està basada en el consentiment que se li sol·licitarà al formulari de contacte, al formulari de reserva (campanyes), al formulari de sol·licitud de pressupost o al formulari de subscripció de la newsletter.

L’usuari que faciliti les seves dades personal a través del correu electrònic, a través del formulari de sol·licitud de pressupost, a través del formulari de reserva (campanyes), a través del formulari de contacte o a través del formulari de subscripció de la newsletter, estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal (d’ara en endavant Dades Personals). La informació que ens faciliti passarà a ser introduïda en un tractament de dades sota la responsabilitat de “Bataudicions” i es mantindrà confidencial i protegit.

“Bataudicions” informa als usuaris que, en compliment del RGPD 679/2016 disposa d’un Registre d’Activitats. Per tot això, l’usuari accepta de forma expressa, plenament i sense reserves que “Bataudicions” tracti les seves dades personals de forma automatitzada i els incorpori a un tractament de dades amb la finalitat de poder respondre les consultes que vostè plantegi i prestat i oferir els seus serveis. A l’epígraf finalitat li detallarem àmpliament amb quina finalitat “Bataudicions” tractarà les seves dades personals.

 

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?

Tota la informació personal, dades de caràcter personal, que tenim de vostè ens les ha facilitat a través dels formulari de contacte, a tracés del formulari de subscripció, a través del formulari de sol·licitud de pressupost o als correus electrònics.

Formulari de contacte:

Les categories de dades que es tracten són:

 • Nom
 • Cognoms
 • Correu electrònic
 • Pàgina Web
 • Telèfon

Formulari de subscripció:

Les categories de dades que es tracten són:

 • Nom
 • Correu electrònic

Formulari de sol·licitud de pressupost:

Les categories de dades que es tracten són:

 • Nom
 • Cognoms
 • Empresa (opcional)
 • Correu electrònic
 • DNI
 • Adreça
 • Telèfon

Formulari de reserva (campanyes):

Les categories de dades que es tracten són:

 • Nom
 • Cognoms
 • Empresa (opcional)
 • Correu electrònic
 • DNI
 • Adreça
 • Telèfon

No es tractaran dades especialment protegides.

Visitar la web de “Bataudicions” no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix.

L’usuari tindrà l’opció de prestar la seva acceptació i consentiment al tractament de les seves dades personals per part de “Bataudicions” de conformitat amb la Present Política de Protecció de Dades. No obstant, si no accepta els termes de la Política de Protecció de Dades, no podrà utilitzar els diferents formularis.

“Bataudicions” prohibeix expressament que els menors de divuit anys facilitin dades personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. En cas de ser menor de divuit anys i no tenir aquest consentiment, no faciliti dades personals a “Bataudicions” ni utilitzi els nostres serveis.

L’usuari haurà de facilitar a “Bataudicions” les dades personals que se li puguin requerir quan utilitzi el formulari de contacte. Les dades personals seran tractades amb el grau de protecció legalment exigible per a garantir la seguretat de les mateixes i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, sent l’usuari conscient i acceptant que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

 

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?

A “Bataudicions” tractem la informació que ens facilita per a gestionar les consultes rebudes, per a la subscripció al butlletí/newsletter i per a gestionar la sol·licitud de pressupostos.

Per complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

El nostre compromís:

 • Prometem protegir la seva intimitat i tractar de forma confidencial la informació que proporcioni.
 • La informació que proporcioni serà utilitzada únicament per als serveis contractats.
 • No revelarem la seva informació personal a tercers sense el seu consentiment.

L’usuari haurà d’omplir els formularis amb dades verdaderes, exactes, complertes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogueren ocasionar a “Bataudicions”, o a tercers com a conseqüència de la inobservança de d’aquests aspectes.

Sempre la casella d’acceptació de la petició de consentiment de les newsletters serà opcional, en cap cas premarcada, ni negativa ni condicionada.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades de caràcter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripció que resultin d’aplicació.

Si desitja donar-se de baixa de la newsletter, podrà fer-ho de forma automàtica des d’un enllaç que s’integrarà al propi correu electrònic.

 

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?

Aquestes dades seran tractades per “Bataudicions” i seran sotmeses a secret professional per a poder prestar-li el servei sol·licitat.

En cas que vostè es subscrigui al butlletí informatiu, s’utilitzarà la plataforma Mailchmp adherida al protocol Privacy Shield:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

 

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita dades?

Té sempre dret a exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament i portabilitat de les dades personals que ens hagi proporcionat, establerts al RGPD 679/2016. Pot fer-ho a la següent adreça: info@bataudicions.com, o bé per escrit al domicili social ubicat al C/ Roger, num. 25, 2º D, 08028, Barcelona. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.