Molly and the music Minions


Molly and the music Minions

De 6 a 10 anys / Etapa PRIMÀRIA

Molly and the Music Minions és un espectacle en anglès amb cançons tradionals celtes.

L’espectacle comença amb l’arribada del Music Master i els seus amics a la ciutat. Arriben cantant entre el públic i construeixen una cabana on hi viuran i actuaran.  The Music Master i els seus amics han vingut per compartir amb el públic un espectacle on hi participen la Leslie Musles, la persona més forta sobre la capa de la Terra; la Barbara, la dona barbuda, bonica però estranya, com no n’hi ha d’altra; en Magic Ian, amb els seus trucs de màgia i la Molly, que canta una cançó que porta el seu nom. Però la Molly, de sobte, té por de cantar i decideix fugir. Amb l’ajuda dels altres personatges, la petita Molly aprendrà la importància de l’esforç, l’entrenament i la valentia, a no sentir-se avergonyida per ser diferent i a passar-s’ho bé fent allò que més li agrada, encara que hi hagi qui pugui fer-ho millor.

En aquest món celta ple de màgia, les cançons tradicionals de les Illes Britàniques acompanyen els nens i la Molly en un viatge on aprendrà a gaudir de la música i de les cançons i a no tenir por a fer allò que la fa feliç.

OBJECTIUS

  • Millorar la comprensió oral de l’anglès.
  • Practicar l’expressió oral en anglès mitjançant la participació.
  • Apropar la tradició musical de les Illes Britàniques a l’alumnat.
  • Tenir una actitud d’escolta que permeti el gaudi de l’audició musical.
  • Participar en l’espectacle com a espectador actiu, no només escoltant i observant, sinó participant dels ritmes i les cançons, així com conversant amb els personatges al final de l’obra.
  • Potenciar els valors de tolerància, amistat, esforç i millorar l’autoconcepte. 

Descarrega’t la guia didàctica 

Vols que vinguem al teu centre?

Audicions relacionades

Vine a cantar amb els músics

Un viatge pel musical