fbpx

Freqüències urbanes, el Hip Hop


Freqüències urbanes, el Hip Hop

De 10 a 18 anys / Etapa PRIMÀRIA I SECUNDÀRIA

Des dels orígens de les civilitzacions les persones han pintat a les parets, han fet ritmes vocals amb rimes, han creat balls sorprenents i han dissenyat els seus rituals per celebrar festes. Quan aquestes expressions primitives es van posar de manifest en un context urbà com Nova York a finals dels anys 60, va néixer un moviment cultural anomenat Hip Hop que ràpidament es va estendre i va revolucionar el món.

Aquesta audició és un viatge en el temps a través de la cultura Hip Hop, apropant-se a les diferents manifestacions d’aquest moviment i la seva evolució des dels seus inicis fins els nostres dies.

El Hip Hop no és només un gènere musical, sinó que és una de les cultures urbanes més influent arreu del món, modelant avui dia la manera de fer música, la moda i fins i tot la televisió i el cinema.

Un DJ, un MC i un ballarí us ofereixen aquesta audició, fent un repàs a les cançons més representatives de la història del Hip Hop d’una manera molt atractiva, dinàmica i enèrgica.

OBJECTIUS

  • Presentar els intèrprets i les cançons més significatives d’aquest estil.
  • Analitzar el caràcter sociopolític d’aquesta música
  • Sensibilitzar el jove davant els brots de xenofòbia i conscienciar sobre la responsabilitat individual i col·lectiva en quant a la justícia social.
  • Conèixer l’evolució del moviment Hip Hop fins els nostres dies.

Durada de l'audició: 55 minuts

Descarrega’t la guia didàctica 

Vols que vinguem al teu centre?

Si no teniu espai al vostre centre, podeu venir als teatres.

Audicions relacionades

La vitalitat del Soul

Oh Happy Gospel!