fbpx

Les 5 millors botigues infantils per inspirar-se

7 de gener 2021

Moltes vegades ens trobem que volem afegir algun element visual per reforçar una cançó, un ritme, però ens preguntem, quin és el més adequat, quin els hi atraurà més, quin em resultarà més útil, on el puc trobar?

També de vegades, trobem a faltar una mica d’inspiració a la hora de pensar activitats noves, i no sabem on més buscar.

 

Per experiència, si ens deixem endur per les meravelloses botigues per infants, on podem trobar llibres, elements de fusta, jocs, música, ens sorprendrem!! La màgia i la inspiració neixen del no res i d’un mateix objecte que trobem,  en poden sorgir diferents activitats….

 

Tot seguit us deixem amb les 5 millors botigues de Barcelona on deixar-se perdre i insipirar-se.

 

L'AVIÓ DE PAPER

És una botiga, situada a la vila de Gràcia, preciosa i com ells diuen un espai per famílies inquietes, on cuiden els detalls al màxim. Tenen un petit espai de contes i llibres infantils, un de joguines i material sensorial de primera i segona infància. Quan entres, no pots para de mirar, que si un conte, que et pot inspirar per treballar l'agut i el greu, un element visual que et pot servir per reforçar una cançó, uns shakers amb diferents sons.... Si a més vols, pot mirar la secció de puericultura.

Adreça: c/ Verdi 147 Barcelona

VOLVORETA

Una botiga i un espai polivalent. A la Volvoreta hi trobareu a la Vero, educadora infantil.

Bat Audicions
Bat Audicions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Categories