«THE BEATLES» 

MÚSICA EN VIU, QUATRE MÚSICS A L’ESCENARI

De 8 a 16 anys / Etapa PRIMÀRIA i SECUNDÀRIA

Coneixerem i analitzarem la història dels Beatles, a través de les seves cançons, així com l’evolució del seu estil des de les primeres versions del rock & roll fins la música psiquedèlica de finals dels anys 60.

Amb la mateixa formació musical que els Beatles (dues guitarres, baix i bateria), veurem com amb les seves cançons i el seu estil personal van influir en la joventut dels anys 60, creant aixó l’efecte d’ídols de masses socials: “Fans”.

Volem donar recursos musicals perquè el jove tingui més informació davant de tota peça musical cantada, participant activament en una de les versions més conegudes dels Beatles: “Twist & Shout”.

També aprofitarem per escoltar els diferents recursos vocals que utilitzaven el quartet de Liverpool com ara: les diferents tessitures, tonalitats, timbres, efectes (glissando, vibrato, dinàmiques), colors de veu, i com introduïen en les seves lletres algunes onomatopeies.

Coneixerem també com les seves cançons van ser portades al cinema per tal d’apropar el seu estil musical i social arreu.

YEAH!!!!!

OBJECTIUS

  • Entendre la veu com a instrument.
  • Conèixer les diferents característiques del seu estil musical.
  • Veure com la música dels Beatles va influir en la societat d’aquella època.

Vols que vinguem al teu centre?

Si no teniu espai al vostre centre, podeu venir als Teatres.

Descarrega’t la nostra GUIA DIDÀCTICA / Descarrega’t el nostre RIDER