MÚSICA EN VIU, CINC MÚSICS A L’ESCENARI

De 6 a 12 anys / Etapa PRIMÀRIA

En aquesta audició pretenem que els alumnes es facin concients d’un element molt important que ja coneixen i que contribueix al producte final de qualsevol pel.lícula, LA MÚSICA.

Durant l’audició mostrarem que els dibuixos animats i les pel.lícules sempre tenen música, i els alumnes la podran escoltar  com a expressió de sentiments, i reconèixer com imprimeix un caràcter còmic, misteriós o èpic. Més tard, quan els alumnes vegin una pel.lícula, podran gaudir d’aquest descobriment.

La formació musical que us presentem, veu, guitarra, piano, baix i bateria, està pensada per poder donar aquest contingut expressiu i acostar-se al tipus de grup que cada cop més escolten els alumnes.

També aprofitarem per treballar paràmetres musicals bàsics com el lent-ràpid, introduint la idea que els instruments poden parlar, tot mantenint una conversa entre els diversos instruments que podrem veure i escoltar en viu a l’escenari.

Farem especial accent al silenci mesurat, aspecte que pot costar entendre i assolir en aquestes edats, però ho facilitarem a través la música de “La família Adams” .

OBJECTIUS

  • Entendre com la música potencia la capacitat expressiva de les imatges
  • Destacar la importància de la música com a element dins del film
  • Treballar paràmetres musicals
  • Poder atendre a aspectes estructurals o formals bàsics d’una cançó: frases, pregunta-resposta…
  • Identificar auditivament i medir el valor del silenci en la música, silenci mesurat

Vols que vinguem al teu centre?

Si no teniu espai al vostre centre, podeu venir als Teatres.

Descarrega’t la nostra GUIA DIDÀCTICA / Descarrega’t el nostre RIDER

AUDICIONS RELACIONADES